STR VELUR je maloprodaja i veleprodaja metraže i pozamanterije. Već punih 20 godina smo prisutni na tržištu i u ponudi imamo kvalitetne materijale poput viskoze, čoje, lana, trevire, američkog satena, krep satena, čipke... prelepih boja i dezena.


Nudimo kompletan program za ručni rad i prateću opremu; od vunice do pribora za šivenje i goblene. U ponudi su konci za vez, konci za goblen, konci za heklanje i šivenje. Kod nas možete naći Runolist, Ljiljan svih debljina, Tulipan jednobojni i šareni, Hakelgarn, Koral, Ljubica jednobojna, lamirana i šarena. Široka ponuda goblena sa i bez konca, zadovoljiće i najzahtevnije. Naša asortiman pozamanterije obuhvata, pored raznih vrsta konca, i rajsferšluse raznih dužina, veliki izbor dugmadi, zakrpe, modne trake i ukrasne detalje.


Vunica je deo našeg asortimana od osnivanja, i u ponudi imamo veliki izbor boja i sastava - od vunice sa vunom, do vunice za izradu dečjih predmeta. Proizvodjači vunice i konca Alize, Teteks i Unitas su deo naše ponude.


Svoj asortiman obogatili smo krojačkim uslugama, tako da pored metraže, pozamanterije, vunice i pribora za ručni rad, kod nas možete izvršiti prepravke. Nudimo i uslužno šivenje presvlaka za stolice i fotelje, porubljivanje draperija i zavesa.


Deo našeg programa su ženski i muški donji veš, veš za trudnice i dojilje, steznici kvalitetnog i poznatog proizvodjača Control Body, i ženska trikotaža. 


Na jednom mestu ćete pronaći sve što vam je potrebno da svoje kreacije dovedete do savršenstva.