Loading...

Vrsta konca

Sastav

Pozamanterija

Da biste osvežili neku vama dragu stvar na koju je vreme ostavilo traga, nekada je potrebno samo malo mašte, materijala i truda.U našoj ponudi pozamanterije pronaći ćete veliki izbor modnih traka: satenske i čipkane trake, šanel, cik-cak traku, paspul, keper,...I ukrasnih detalja sa kojima možete ukrasiti haljine, torbice, jakne, draperije i zavese. Ako se bavite šivenjem, imamo za vas veliki izbor dugmadi, naramenica, i rajfešlusa za haljine, bluze, pantalone i jakne – sav materijal koji je potreban za šivenje pronaći ćete kod nas. Za vaše svečane prilike imamo u ponudi šljokice i cirkone u traci i po komadu. Ističemo se velikom ponudom konca za vez i goblene, konca za pletenje i heklanje istaknutih proizvodjača poput Alize, Tetovo, i Unitas. Pamučni, lamirani ili konac od mikrofibera koje ćete pronaći u našem asortimanu pozamanterije, savršeni su za rad.

Boje i dezeni koje nudimo, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Čak i najprobirljiviji i najzahtevniji ukusi biće zadovoljeni našom ponudom pozamanterije, boja i dezena.

Naš asortiman pozamanterije i vaš talenat i mašta, je sve što je potrebno za stvaranje pravih umetničkih dela. Pogledajte našu bogatu internet prodaju i uverite se sami da mi imamo sve što je potrebno za ostvarenje vaših želja.