STR VELUR na tržištu se nalazi već punih 20 godina. Za to vreme uspešno smo razvili, pored maloprodaje, i veleprodaju metraže, pozamanterije i vunice.

Veleprodaja metraže

Veleprodaja metraže obuhvata veliki izbor materijala, boja i dezena. U ponudi imamo brokat, svilu, saten, til, viskozu, 3D čipku, rastegljivu čipku, šljokice, puplin, muslin, lan, keper, srpsko platno, panamu, postavu, lamirane tkanine, žersej, kadi, lepljiva platna, štof, pepito, škotski karo, pliš, bukle, misoni, velur, tvid, čoju, somot i veštačku kožu i krzno.

Veleprodaja pozamanterije

Veleprodaja pozamanterije obuhvata raznoliku ponudu dugmadi, konca za šivenje, konca za heklanje Hakelgarn, Ljiljan svih debljina, Tulipan jednobojni i šareni; konce za vez i goblene Kaplan, Runolist beli i drap, šareni i jednobojni, Ljubica lamirana, jednobojna i šarena; zakrpe, rajsfleršuse, i pribora za šivenje.

Veleprodaja vunice

Veleprodaja vunice obuhvata prodaju vunice Alize, u raznim bojama i debljinama. U ponudi je vunica sa vunom, vunica bez vune, vunica za izradu dečjih predmeta.


Celokupna naša ponuda se nalazi na sajtu www.metrazaipozamanterija.rs, a za više informacija pošaljite mejl na strvelur@gmail.com.