Loading...

Sastav

Boja

Vunica

Kao prvu asocijaciju na srećno detinjstvo, toplinu porodičnog doma i vredne ruke naših baka, većina nas bi navela vunene prsluke, kape, šalove i vunene natikače (pape).


Proizvodi 1 do 13 od 13 ukupno


Danas je mnogo veća ponuda vunice nego ranije, a samim tim je veća razlika u njenom kvalitetu. U internet prodavnici Velur nudimo vunicu postojanih boja i kvaliteta najboljih proizvodjača (kao što su Alize, Unitas i Tetovo), koji će vaš ručni rad istaknuti iznad ostalih. Veliki izbor postojanih boja vunice za heklanje i vunice za pletenje učiniće vaše rukotvorine pravim umetničkim delima. Prelepe boje i savršeni sastav vunice garantuje vam zadovoljstvo izmedju vaših želja i naše ponude vunice.

Kao odličan materijal za pletenje i heklanje, kod nas vunicu možete izabrati u nekoliko boja (više nijansi roze, žute, crvene, bele, plave vunice, itd.). Naša prodavnica vunice ističe se velikom ponudom različitog sastava, kao što je 100% vuna, mešavina vune i sintetike, vunica sa lamelom, pa čak i nežna vunica za osetljivu dečju kožu. U današnje vreme imamo jako široku upotrebu vunice u tekstilnoj industriji i pri ručnom radu, tako da sada možete birati od vunice sa tankom niti do široke vunice za pletenje prstima. Od vunice možete napraviti šta god da poželite – od dekorativnih jastuka, vunenih prekrivača, pletenih igračaka, do haljina, prsluka, džempera.

Mi imamo sve, a na vama je samo da izaberete i pustite mašti na volju.