Loading...

Vrsta materijala

Metraža

Internet prodavnica Velur je mesto gde ćete pronaći materijale za šivenje najraznovrsnijih odevnih predmeta.Najbolji štofovi svile, čipke, lana, pamuka, viskoze, brokata, pliša, somota, muslina, šljokica, satena, tila i još mnogo izuzetnih materijala za šivenje svečanih i maturskih haljina, venčanica, sakoa, pantalona, košulja i bluza čine da steknemo i zadržimo vaše poverenje. Kada izaberete kod nas nežan i lepršavi muslin, žersej ili til, je pola uradjenog posla do savršene haljine koju ste poželeli. Izuzetna postava koju nudimo odlično će pristajati uz haljinu ili suknju sa kojom je kombinujete. Čipka i šljokice su materijali sa kojima možete upotpuniti svoj stari odevni predmet  i osvežiti ga, a mi vam nudimo samo najbolju metražu.  Prodaja matraže na metar u internet prodavnici Velur, nudi vam najlepše boje i najkvalitetnije materijale. Izaberite pepito, kadi, čoja, skuba, kvid, ava, ili lamirane tkanine, i budite posebni i zapaženi. Velur metraža u ponudi ima veštačko krzno i veštačku kožu, lepljiva platna, pleteninu, škotski karo, i keper.

Izaberite za Vaš najlepši dan u životu najbolji materijal za venčanice. Naša ponuda materijala za šivenje venčanica je vrlo bogata, tako da ćete na jednom mestu pronaći sve što je potrebno za šivenje dugih, kratkih i "sirena" venčanica, ako što su elegantna i glamurozna  čipka za venčanice u više motiva, šljokice za venčanice, kao i til za veo. Elegantan beli saten, svila i muslin se odlikuju svojom lepršavošću. Elegantne svilene i satenske venčanice izgledaju vrlo glamurozno kada im dodate prelepu čipku. 

Ako volite da budete sam svoj majstor i dizajner, da nosite garderobu sašivenu od najkvalitetnijih i najlepših materijala koji prijaju i najosetljivijoj koži, u prodavnici Velur ćete pronaći samo najbolje. Veliki i kvalitetan izbor za šivenje i neprikosnovena usluga zaposlenih koji su spremni da vam pomognu pri izboru, izdvaja nas od ostalih.